Visco-elastisch schuimmatras Aloë Vera

  • Visco-elastisch schuimmatras Aloë Vera
  • Visco-elastisch schuimmatras Aloë Vera
  • Visco-elastisch schuimmatras Aloë Vera

van 289,- 139,-

  • Het visco-elastisch schuimmatras van Beddenplein is een comfortabel matras die veel steun biedt op de plekken waar je lichaam het nodig heeft. Het tijk is verrijkt met een Aloë Vera touch-laag, die je huid optimaal verzorgt gedurende de nacht.

52% korting

  • Betalen bij aflevering
  • 30 dagen slaapgarantie
  • Altijd gratis bezorging
  • Direct op voorraad

Gerelateerde producten

Placeholder

Over visco-elastisch schuimmatras Aloë Vera

Het visco-elastisch schuimmatras van Beddenplein is een comfortabel matras die veel steun biedt op de plekken waar je lichaam het nodig heeft. Het matras is opgebouwd uit vijf zones van verschillende hardheden. Zo verlichten deze zones drukpunten, zorgen ze voor een natuurlijke positie van de ruggengraat en verminderen ze spanningen en rugpijn. Je wordt dus niet alleen uitgerust wakker, maar je voelt je gedurende de dag een stuk beter. 

Kalmerend effect dankzij Aloë Vera

Het tijk is verrijkt met een Aloë Vera touch-laag, die je huid optimaal verzorgt gedurende de nacht. Deze Aloë Vera behandeling zorgt allereerst voor een fluweelzacht gevoel op de huid. Daarnaast heeft Aloë Vera een kalmerend effect op de huid en biedt het hydratatie tijdens de nachtrust. Een andere belangrijke eigenschap van Aloë Vera is de antibacteriële werking, waardoor je kunt genieten van een hygiënische slaapervaring. 

Ervaar zelf de voordelen!

Ben je dus op zoek naar comfortabel matras en wil je genieten van de voordelen van Aloë Vera terwijl je slaapt? Dan is het Visco-elastisch schuimmatras Aloë Vera de juiste keus. Ervaar de voordelen zelf en bestel gemakkelijk en snel jouw nieuwe matras bij Beddenplein!

Kenmerken

Zones

5 zones

Aflevering:

Opgerold.

Hardheid:

Medium.

Productie:

Nederland.

Dikte:

Circa 20 cm.

Kleur:

Wit.

Vulling:

High performance schuim 29 kg/m3.

Anti-allergisch:

Ja.

Maximaal gewicht:

120 kilogram per persoon.

Garantie:

2 jaar fabrieksgarantie.

Recent bekeken

vergelijk 0