90 dagen slaapgarantie

90 dagen slaapgarantie

Wij geloven niet alleen in goede kwaliteit voor scherpe prijzen, maar onderscheiden ons ook dankzij uitstekende service. Daarom ontvang je op al onze boxsprings en bedden ‘90 dagen slaapgarantie’. Zo weet je zeker dat je jarenlang plezier hebt van je aankoop en jouw bed precies past bij jouw lichaam en slaapvoorkeuren. 

Waarom 90 dagen?

Het is heel normaal dat je lichaam moet wennen aan nieuwe (top)matrassen. Slaap je na 90 dagen nog steeds niet zo goed als je had verwacht? Dan kijken wij graag samen met jou naar een passende oplossing.

Op welke producten geldt het proefslapen?

90 dagen proefslapen geldt op al onze boxsprings en bedden. Uitgezonderd Web Only producten.

Zijn er kosten aan verbonden?

Mocht je na 90 dagen niet helemaal tevreden zijn met het slaapcomfort, komt een van onze bezorgers jouw (top)matrassen kosteloos omwisselen. Houd er wel rekening mee dat wanneer je kiest voor een (top)matras met een hogere verkoopprijs, je het prijsverschil bijbetaalt.

Hoe maak ik gebruik van de slaapgarantie?

Wil je gebruikmaken van de 90 dagen slaapgarantie? Neem dan contact op met onze slaapspecialisten. Zij denken graag met je mee voor een passende oplossing.

Moet ik het betreffende product weer inpakken?

Mochten wij een product komen wisselen, hoeft het product dat wij mee terugnemen niet ingepakt te worden. Zorg enkel dat het product zo goed als klaar ligt/staat voor onze bezorger, zodat de wissel moeiteloos zal verlopen.

Voor uitgebreide voorwaarden verwijzen we naar onze algemene voorwaarden.

vergelijk 0