Boxspring met opbergruimte

De voordelen van een boxspring met opbergruimte

Een opbergboxspring biedt een slimme en praktische oplossing voor ruimtetekort. Heb je spullen die je (onopvallend) wilt wegwerken? Dan zijn de boxen/lades van een opbergboxspring de ideale oplossing. De ruimte van het opberggedeelte is in de meeste gevallen namelijk net zo groot als de oppervlakte van de boxspring. Hierdoor heb je een groot oppervlak beschikbaar om bijvoorbeeld een zomer- of winterdekbed op te bergen. Een bed met opbergruimte is daardoor ook ideaal voor kleine slaapkamers met geen of weinig kastruimte.

Lever niet in op comfort

Naast de ruimtebesparing profiteer je net als bij standaard boxsprings van comfortabel ligcomfort. Op een opbergboxspring ligt namelijk standaard een pocketveringmatras. Het grote voordeel van een pocketveringmatras is dat het aan je hele lichaam goede ondersteuning biedt. De kern bestaat uit individueel verpakte veren die los van elkaar met jouw lichaam meebewegen. Dankzij de goede ondersteuning van het pocketveringmatras merk je qua comfort niet dat je slaapt op een opbergboxspring! Wil je jouw opbergboxspring nog comfortabeler maken? Kies dan voor een topmatras van koud- of traagschuim, afhankelijk van jouw slaapvoorkeuren.

Verschillende opties voor een boxspring met opbergruimte

Je hebt verschillende opties als het gaat om opbergboxsprings. Zo zijn de verschillende systemen handig in verschillende soorten ruimtes. Kies daarom een opbergsysteem die het beste bij jouw ruimte past:

 

  • Openklappen bij het voeteneinde.
  • Openklappen vanaf de zijkant.
  • Uitschuifbare opberglades.
  • Openklapbare ruimte.

Opbergboxsprings in verschillende kleuren en formaten

Onze opbergboxsprings zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren, zoals zwart, grijs en crème. Daarnaast zijn, zoals bij al onze boxsprings ook de opbergboxsprings in standaard formaten beschikbaar, zoals 140x200, 160x200 en 180x200. Maar ook voor bijvoorbeeld een extra lang formaat van 180x220 of een eenpersoons variant van 90x200 ben je bij ons aan het juiste adres. Zo slaag je bij Beddenplein altijd voor jouw ideale opbergboxspring.

Vragen over de opbergboxsprings van Beddenplein?

Heb je vragen over onze opbergboxsprings? Laat je adviseren en kom erachter welke boxspring het beste aansluit bij jouw lichaam. Onze slaapspecialisten staan 7 dagen per week voor je klaar om je te voorzien van professioneel advies. Natuurlijk kun je jouw nieuwe opbergboxspring ook direct online bestellen via onze webshop.

vergelijk 0