Boxspring zwart

  • Prijs
  • Lengte
  • Breedte
  • Materiaal
  • Functionaliteit

Op zoek naar een zwarte boxspring?

Ben je specifiek op zoek naar een boxspring in de kleur zwart? Dan ben je bij Beddenplein aan het juiste adres. We hebben niet alleen een ruim assortiment boxsprings, maar ze zijn tevens (bijna) allemaal beschikbaar in de kleur zwart. Op deze pagina vind je alle zwarte boxsprings uit ons assortiment. 

Investeer in een goede nachtrust

Niet alleen de kleur boxspring is belangrijk. Het ligcomfort is natuurlijk nog belangrijker! Investeer je in een goed bed, dan investeer je in jezelf. En koop je een bed bij Beddenplein, dan ben je verzekerd van goed slaapcomfort voor een betaalbare prijs. Je hebt bij ons niet alleen de keus uit standaard boxsprings, maar per boxsprings zijn er veel verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor het gewenste hoofdbord, het soort poten en het formaat. Kies daarnaast optioneel voor een topmatras voor nog meer comfort. 

Laat jouw zwarte boxspring GRATIS thuisbezorgen!

Wij bezorgen jouw nieuwe zwarte boxspring graag bij je thuis. Heb je een bestelling geplaatst? Dan kun je na de bestelling een leverdatum kiezen via ons afspraakportaal, tot een jaar vooruit. Daarnaast wordt je gebeld als we onderweg zijn. Zo blijf je op de hoogte van je bestelling en weet je precies wanneer we jouw zwarte boxspring komen bezorgen! 

Advies nodig over boxsprings?

Je bent erover uit dat je graag een zwarte boxspring wilt. Maar waar let je nog meer op? De keuze van een matras is bijvoorbeeld erg belangrijk. Laat je daarom goed informeren en adviseren, zodat je kiest voor een matras die past bij jouw lichaam en slaapvoorkeuren. Kunnen wij je ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al jouw vragen.

vergelijk 0