Boxspring 180x200

  • Prijs
  • Lengte
  • Breedte
  • Materiaal
  • Kleur
  • Functionaliteit

Op zoek naar een boxspring van 180x200?

Een boxspring van 180x200 kopen? Dankzij de verschillende boxspringstijlen van Beddenplein zorg je er eenvoudig voor dat jouw bed helemaal aansluit bij jouw wensen. Met het maximale comfort, dankzij hoge stevige matrassen. De ideale combinatie van slaapcomfort en een mooie stijl vind je bij Beddenplein! 

Verschillende afmetingen

Onze bedden zijn ventilerend, verend en comfortabel. Ze geven dan ook jarenlang de nodige ondersteuning en prettig slaapcomfort. Deze kenmerken vind je terug in al onze boxsprings, in alle soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een eenpersoons boxspring, tweepersoons boxspring, twijfelaar boxspring of een boxspring zonder matras, bij Beddenplein ben je altijd aan het juiste adres voor goed slaapadvies en topkwaliteit. 

Kingsize slaapcomfort

Een van onze meest verkochte boxsprings zijn de 180x200 boxsprings. Deze zijn een stuk groter dan de standaard tweepersoons boxspring. Zeer geschikt voor iedereen met een groot slaapvertrek. Zo kun je lekker breed in bed gaan liggen en wanneer je samen slaapt lig je elkaar niet in de weg. Heerlijk toch, het slaapcomfort van een hotel, maar dan thuis!

Altijd een passende aanbieding

Bij Beddenplein maakt het niet uit voor welke afmeting je kiest. Je geniet van aanbiedingen op al onze boxsprings; van 180x200, 140x200 of 200x220 en al onze andere boxsprings. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig de boxspring van jouw dromen! Kun je wel wat hulp gebruiken bij het bestellen van jouw 180x200 boxspring of een andere afmeting? Neem dan contact met ons op. Zo ben je verzekerd van een boxspring die past bij jouw wensen.

vergelijk 0