beddenwinkels

  • Prijs
  • Lengte
  • Breedte
  • Materiaal
  • Kleur
  • Functionaliteit

Genoeg Beddenwinkels gezien? Bestel bij Beddenplein!

Ben je al bij talloze beddenwinkels binnengelopen en zie je door de bomen het bos niet meer? Dan ben je bij Beddenplein aan het juiste adres! Bij Beddenplein kies je online jouw ideale boxspring, zoals een eenpersoons boxspring, tweepersoons boxspring of een elektrische boxspring. Daarna stel je de boxspring eenvoudig zelf samen. Denk bijvoorbeeld aan de kleur, pootjes en het hoofdbord. Zo stel je binnen een paar klikken jouw ideale boxspring samen en bestel je deze eenvoudig via onze overzichtelijke webshop.

Deskundig advies, zoals in de beste beddenwinkels

Zonder goed advies is het lastig om het beste bed te kiezen. Daarom staan onze slaapspecialisten iedere dag voor je klaar. We geven je graag advies in onze showroom, maar ook online staan we voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon, chat en WhatsApp. Onze deskundige medewerkers denken graag met je mee, zodat je verzekerd bent van een bed dat past bij jouw lichaam en slaapvoorkeuren. 

Een van de goedkoopste online beddenwinkels!

Bij veel beddenwinkels betaal je een hoop geld voor een boxspring. Maar wist je dat je dat een boxspring niet duurder hoeft te zijn dan een standaard bed? Bij Beddenplein ben je verzekerd van hoge kwaliteit, zoals in dure beddenwinkels, maar dan tegen zeer scherpe prijzen. We hebben zelfs Top Deals tot 70% korting. Beddenplein is dan ook een van de goedkoopste beddenwinkels van Nederland en België! 

Prachtige designs 

Goedkoop betekent niet per definitie dat onze bedden ook van standaard designs zijn voorzien. Onze boxsprings zijn altijd verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo heb je de keuze uit een breed kleurenpallet, hoofd- en voetborden, poten en meer. Ontdek onze ruime collectie boxsprings en bestel eenvoudig op onze webshop. Zo hoef jij niet alle beddenwinkels af en ben je verzekerd van een kwalitatieve boxspring met een prachtig design, tegen een scherpe prijs!

vergelijk 0