nl fr en de
0
Shopping cart
€ 0,00
Matrassen / Matrassen /

Pocketveer matras Noa Tencel 2000 Nasa

Pocketveer matras Noa Tencel 2000 Nasa
0 Reviews | Add review

Circa 24 cm dik 7-zones pocketveer matras met 500 veren per m2 en een 4 zijde afritsbare dubbeldoek verwerkt met TENCEL en een 4cm NASA afdeklaag.

€ 479,95
€ 279,95
Price per stuk

 

Fields marked with a * are mandatory
Quantity: 
Order

7-zones pocketveer matras vet 500 tonvormige veren per m2. Het matras is aan 2 zijden afgedekt met 4 cm NASA/traagschuim en is bekleedt met een luxe 4 zije afritsbare dubbeldoek verwerkt met tencel. Tencel zorgt voor een optimaal slaapklimaat, voorkomt bacteriegroei, blinkt uit in vochttransport, is vrij van chemicaliën en voorkomt irritatie. Het matras is zowel geschikt voor vlakke als verstelbare bedbodems.

Kenmerken

Zones 7-zones
Aantal veren  500 veren per m2
Afdekking  2 zijden afgedekt met 4 cm Nasa/traagschuim
Hardheid Medium
Productie Nederland
Dikte circa 24 cm
Kleur Wit
Bekleding Luxe 4 zijde afritsbare dubbeldoek verwerkt met Tencel
Vulling  400 grams dacron
Anti-allergisch Ja
Maximaal gewicht  130 kg per persoon
Garantie  2 jaar fabrieksgarantie

Een pocketveer matars zorgt voor optimale ondersteuning van het lichaam. De pocketveren zitten namelijk stuk voor stuk in losse zakjes die onafhaneklijk van elkaar bewegen. Dit zorgt ervoor dat elke pocketveer zich individueel optimaal kan aanpassen aan het lichaam. De tencel hoes zorgt voor een aangenaam slaapklimaat waardoor het je warm houdt in de winter en koel in de zomer. De Nasa/traagschuim afdeklaag zorgt voor een goede ondersteuning van het lichaam.

Door de holle kern van het pocketveer matras ventileert het matras goed. Wie veel transpireert heeft dan ook veel baat bij een pocketvering matras. Daarnaast is de hygiëne van een pocketvering matras goed, doordat het matras minder vocht ophoudt en koeler is dan bijvoorbeeld een schuim matras. Tevens heeft een pocketvering matras een langere levensduur dan andere types matrassen doordat het matras minder last heeft van kuilvorming.

Levering
Het matras wordt GRATIS geleverd op een door u uitgekozen datum.

 

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

No reviews found.

All prices are  incl.  VAT   

© Copyright 2018 Beddenplein.be