4 stuks anti-stress kussens

  • 4 stuks anti-stress kussens
  • 4 stuks anti-stress kussens

van 149,95 24,95

  • Deze anti-stress kussens zijn extreem comfortabel en perfect ondersteunend. Daarnaast bieden ze goede ventilatie, waardoor de kussens lang meegaan en een fijn slaapklimaat bieden.

83% korting

  • Betalen bij aflevering
  • 30 dagen slaapgarantie
  • Altijd gratis bezorging
  • Direct op voorraad

Gerelateerde producten

Placeholder

Over 4 stuks anti-stress kussens

Wil je graag jouw ligcomfort verbeteren? Een goed hoofdkussen kan het verschil maken. Met de anti-stress kussens van Beddenplein weet je zeker dat je de perfecte keuze maakt. De kussens zijn extreem comfortabel en perfect ondersteunend. Daarnaast bieden deze anti-stress kussens goede ventilatie, waardoor de kussens lang meegaan en een fijn slaapklimaat bieden.

Orthopedische kussens

Deze unieke kussens hebben een vulling van 100% polyester holle vezel . Deze vulling heeft als speciale werking dat het de druk gelijkmatig verdeelt. Zo wordt de druk weggenomen en krijg je een optimale ondersteuning van hoofd, nek en schouders. Zeg maar vaarwel tegen een stijve nek, vastzittende schouders of andere lichamelijke klachten! Daarnaast werken de kussens stressverlagend, dankzij optimale ontspanning van het hoofd en de nek en schouders.

Ultiem slaapcomfort

De tijk van deze kussens is gemaakt van 100% polyester, waardoor ze heerlijk zacht en koel aanvoelen voor ultiem slaapcomfort. De vulling is gemaakt van 100% polyester holle vezel. Deze vezelvulling geeft het comfort van dons met de praktische eigenschappen van synthetisch materiaal: eenvoudig wasbaar, anti-allergisch en goede vochtregulatie.

Kleur:

Wit

Maat:

60x70

Materiaal:

100% polyester holle vezel

Anti-allergisch:

Ja

Tijk:

100% polyester

Recent bekeken

vergelijk 0